fbpx

Asfaltering av gårdsplasser

En asfaltert gårdsplass og parkeringsplass er både praktisk, enkel og slitestrek. Asfalt er tilnærmet vedlikeholdsfritt, holdbar i mange år og er også svært enkel å holde ren.

Asfaltering av Gårdsplass og Parkering

Pris for asfaltering av Gårdsplass og Parkering er ofte billigere enn hva mange tror. Asfalt har også svært lang vevetid og er nesten helt vedlikeholdsfrit.

På private gårdsplasser utfører vi ofte, grunnarbeide avretting og komprimering før selve asfaltering for best resultat.

Asfalten har normalt en tykkelse på 4 til 5cm, så vi tar høyde for dette mot kantstein og garasjeport når vi gjøre forarbeidet før selve asfalteringen.

Enkelt og Vedlikeholdsfri i mange år

Å legge asfalt på gårdsplassen foran boligen er ofte svært pent, er tilnærmet vedlikeholdsfritt, å har en har levetid på 15 – 25 år, eller lenger.

Et asfaltdekke klarer seg normalt nesten uten vedlikehold. Grus og annet rusk og rask er bare å koste eller spyle forsiktig bort med.

Dersom man er uheldig og ugress gror igjennom asfalten kan man relativt enkelt fjerne dette. Sprøy ugresset 2 – 3 ganger med ca 1 ukes mellomrom, med roundup, 35% eddikk eller lignende (som fås kjøpt i hagesenter). Når man er sikker på at ugresset er dødt og fjernet, banker man ned feltet hvor ugresset har vært med en hammer el.lign.

Gratis befaring og tilbud på asfaltering.

Ta kontakt med oss i dag for gratis befaring og pris tilbud på asfaltering.